Piscină

Piscină

O ieșire la piscină este o experiență completă de relaxare și din acest motiv, suntem atenți la fiecare moment pe care îl petrecem cu tine în incinta complexului Meliss Events.

O adevărată oază de relaxare, piscina de care dispune Meliss Events, este situată departe de agitația orașului, însă nu și de oraș în sine, fiind localizată la o distanță de numai 4 km de centrul orașului.
Amenajat într-o zonă naturală și ferit de poluare și zgomot, complexul Meliss este cu siguranță locul perfect pentru a uita, timp de câteva ore, de grijile cotidiene, oferindu-vă un cadru relaxant, de care să vă puteți bucura din plin alături de cei dragi.

În incinta complexului Meliss Events, au fost amenajate două piscine: una pentru adulți și una pentru copii. Înconjurată de șezlonguri și baldachine, piscina pentru adulți are dimensiunile 36×15 m și o înălțime până la 160 cm, oferind decorul ideal pentru cei care vor să se bucure de razele soarelui și să înoate în voie.

Bazinul pentru copii dotat cu tobogan, are dimensiunile 12×10 m și o înălțime de 45-55 cm, ceea ce înseamnă că piticii se pot bălăci în voie sub supravegherea părinților.

Terasă

Amenajată în incinta complexului Meliss Events, terasa poate satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi. Astfel, clienții se pot răcori cu diverse sortimente de băuturi, se pot bucura de cocktailuri personalizate sau se pot lăsa învăluiți de aromele celor mai bune vinuri.

În incinta complexului, vă puteți înfrupta cu cele mai gustoase preparate sau puteți încerca o pizza pe cât de rapidă, pe atât de savuroasă. De asemenea, cea mai bună înghețată și cele mai delicioase produse de cofetărie și patiserie îi pot încânta chiar și pe cei mai pofticioși, fie ei copii sau adulți.