Evenimente

Salonul Crystal

În cadrul Salonului Crystal vă puteți bucura de o suprafață de 590 mp, decorată creativ în conformitate cu cele mai recente tendințe de artă și design. Acesta este locul ideal care vă garantează evenimentul perfect pentru orice tip de petrecere: aniversare, nuntă, botez sau evenimente pentru corporații.

Pentru cei care doresc evenimente fără cusur, Salonul Crystal este alegerea potrivită pentru a trăi și savura din plin evenimentele unice din viața dumneavoastră. Personalul este întotdeauna atent și profesionist în a oferi cele mai bune servicii, echipa fiind atentă la orice aspect al evenimentului: de la meniurile unice create pentru clienții noștri până la amenajarea și dotarea sălii.

Confortul invitaților noștri este pus întotdeauna pe primul loc. Ne place să-i surprindem plăcut încă de la începutul fiecărui eveniment, oferindu-le facilități precum și un cadou.

Facilități

Coordonator eveniment;
Degustarea meniului înainte de eveniment;
Tarif special pentru cazarea invitaților;
Oferte speciale pentru evenimentele organizate Vinerea & Duminica.

Cadoul nostru

Camera dublă Delux cu jacuzzi;
Aranjament festiv gratuit;
Zonă special amenajată pentru obiceiurile de nuntă;
Mese cocktail.

Salonul Silver

Un cadru elegant, rafinat, exclusivist, unde puteți servi un prânz sau cină în regim a la carte, unde de fiecare dată veți simți nevoia să reveniți. Salonul Silver are o suprafață de 350 mp, decorat în tonuri calde, fiind extrem de primitor.

Orice eveniment organizat la Salonul Silver – nuntă, botez, evenimente corporate, beneficiază de servicii ireproșabile. Personalul este întotdeauna atent și profesionist în a oferi cele mai bune servicii de tip conferință, cockteiluri, întâlniri de afaceri, prezentări de produse, ateliere de lucru sau diferite evenimente ale marilor firme. Puteți organiza întâlniri, seminarii într-un mediu modern, cu o servire deosebită.

Facilități

Coordonator eveniment;
Degustarea meniului înainte de eveniment;
Tarif special pentru cazarea invitaților;
Oferte speciale pentru evenimentele organizate Vinerea & Duminica.

Cadoul nostru

Camera dublă Delux cu jacuzzi;
Aranjament festiv gratuit;
Zonă special amenajată pentru obiceiurile de nuntă;
Mese cocktail.

Evenimente corporate

Centru de conferință

Calitatea și facilitățile locației sunt elemente cheie pentru succesul unui workshop, conferințe sau întâlniri de afaceri. Vă punem la dispoziție tehnologia și toate facilitățile necesare unei călătorii de afaceri, eveniment business sau eveniment privat.

Sala de conferință pot fi amenajată în varianta theatre, în funcție de cerințele fiecărui eveniment și poate găzdui până la 500 de invitați.

Facilități

Sala de conferințe dispune de următoarele facilități:

Flipchart și consumabile;
Free Wi-Fi, internet prin cablu;
Sistem de vizualizare prezentări – proiector, ecran de proiecție/LCD;
Pointer, remote control pentru prezentare;
Sistem audio, microfoane fixe și mobile.

Curtea interioară

Grădină

Locația noastră dispune de o gradină generoasă, completată de fântâni arteziene, o adevărată oază de verdeață și liniște, primitoare și răcoroasă, beneficiind de o panoramă unică asupra orașului Craiova.

Gradina este locul perfect în sezonul cald, ce îmbie la o binemeritată destindere în aer liber, farmecul său fiind inegalabil.

Indiferent de salonul ales, invitații se vor putea bucura din plin de toată splendoarea acesteia.